Mediji: Otkaz treneru Ludogoreca ako izgubi od Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Otkaz treneru Ludogoreca ako izgubi od Partizana

Trener Ludogoreca Stojčo Stoev bi mogao da dobije otkaz ako njegov klub bude poražen od Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, prenose bugarski mediji.

 Fudbaleri Partizana bi mogli da izazovu potrese u bugarskom fudbalu

 

Bugarski mediji navode da je jedan od kandidata za novog trenera kluba iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Razgrada i selektor Bugarske Luboslav Penev.

 

Ludogorec se plasirao u treće kolo kvalifikacija pošto je eliminisao Didelanž, ali je u revanš meču odigrao 1:1 sa klubom iz Luksemburga. Klub iz Razgrada, koji je najskuplji klub u istoriji bugarskog fudbala, potpuno neočekivano je izgubio u prvom kolu nove sezone od novajlije u ligi, ekipe Haskova, rezultatom 1:0.

 

Prvi meč trećeg gola između Partizana i Ludogoreca igra se u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč na programu 6. avgusta u Beogradu.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.