Kvar aviona, magla na aerodromu, Partizan ne može na Farska Ostrva, a meč u utorak

Izvor: Blic, 21.Jul.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvar aviona, magla na aerodromu, Partizan ne može na Farska Ostrva, a meč u utorak

Ekspedicija FK Partizan našla se u priličnim problemima kada je krenula na put na Farska Ostrva, gde u utorak od 20 časova igra revanš meč drugog kola kvalifikacija protiv Toršavna, tima koji su pobedili sa 3:0 u Humskoj.

Čarter let kojim je ekipa fudbalskog kluba Partizan trebalo da poleti u 13 sati ovog ponedeljka na Farska Ostrva, još nije poleteo iz Škotske iz tehničkih razloga.

U međuvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sam aerodrom na Farskim Ostrvima je zatvoren - zbog magle.

Nove informacije o sletanju i poletanju aviona, kao i odlaska crno-belih na revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona klub iz Humske će objaviti oko 16 sati.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kvar i magla: Partizan ide na Farska Ostrva zamenjenim avionom

Izvor: Blic, 21.Jul.2014

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan našla se u priličnim problemima kada je krenula na put na Farska Ostrva, gde u utorak od 20 časova igra revanš meč drugog kola kvalifikacija protiv Toršavna, tima koji su pobedili sa 3:0 u Humskoj...Čarter let kojim je ekipa fudbalskog kluba Partizan trebalo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.