Meč u Humskoj UEFA svrstala na listu šest najznačajnijih vikend derbija

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Apr.2011, 04:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meč u Humskoj UEFA svrstala na listu šest najznačajnijih vikend derbija

Tokom vikenda širom Evrope na programu je nekoliko derbija, mečeva koji bi značajno mogli da utiču na rasplet prvenstava u Engleskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Rumuniji, a mesto na listi odabranih našao je i duel srpskog šampionata. Beogradski okršaj Partizana i Vojvodine zvanični sajt UEFA svrstao uz reme duelima u Londonu (Arsenal - Liverpul), Parizu (PSŽ – Lion), Minhenu (Bajern - Leverkuzen), Napulju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << (Napoli - Udineze) i Galaciju (Ocelul – Dinamo Bukurešt).

– Poput Real Madrida i Barselone, Partizan i Vojvodina će se sastati i derbiju prvenstva, kao i u finalu kupa, zakazanog za 11. maj – piše u članku UEFA, koja podseća na činjenicu da je ekipa Zorana Milinkovića zabeležila osam prolećnih pobeda za redom i prenosi reči Aleksandra Stanojevića: – u krizi smo, igramo loše u poslednje vreme, ali sam optimista da situaciju možemo da okrenemo u našu korist.
Pogledaj vesti o: London,   Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA: Partizan - Voša kao Arsenal - Liverpul

Izvor: S media, 16.Apr.2011

Tokom vikenda širom Evrope na programu je nekoliko derbija, mečeva koji bi značajno mogli da utiču na rasplet prvenstava u Engleskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Rumuniji, a mesto na listi odabranih našao je i duel srpskog šampionata. ..Ivan Golac: Nameštaju nas glavonje iz UEFA..Crkva preporučila:...

Nastavak na S media...

JSL: Oumaru uveo Vojvodinu u trku za titulu! VIDEO

Izvor: S media, 16.Apr.2011

Golom Abubakara Oumarua Vojvodina je u Humskoj savladala Partizan (1:0) i tako se uključila u trku za titulu. ..UEFA: Partizan - Voša kao Arsenal - Liverpul..Partizanu duplo veća kazna nego Zvezdi..Jokanović: Da vidimo Zvezdu u Humskoj..Poraz Partizana sigurno će slaviti i Crvena zvezda koja je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.