Mateus za “Novosti”: Bjekovićev jedini interes je Partizan

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2016, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus za “Novosti”: Bjekovićev jedini interes je Partizan

LOTAR Mateus za Nenada Bjekovića. Nekadašnji trener Partizana, koji je 27. avgusta 2003. u Njukaslu uveo crno-bele prvi put u Ligu šampiona, juče je, za "Novosti", govorio o burnoj predizbornoj kampanji u Humskoj 1. U njoj, bez imalo dvoumljenja, podržava svog nekadašnjeg sportskog direktora Nenada Bjekovića. o Kako komentarišete mogućnost da Nenad Bjeković postane predsednik kluba? - Pratim konstantno dešavanja u Partizanu. Beograd i Partizan su u mom srcu i uvek imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sve informacije o klubu kroz medije i preko prijatelja. Ubeđen sam da Partizanu nedostaje osoba koja oseća klub, koja je provela određeni period u njemu, neko ko je iz sportske priče i neko ko živi za klub. Zato mislim da je Nenad Bjeković pravo rešenje za Partizan. Svi drugi koji se preporučuju, to hoće da urade iz interesa, a vrlo dobro znam da je jedini Bjekovićev interes, u stvari, Partizan. o Pominje se da vas Bjeković želi na mestu sportskog direktora u Partizanu.- Želim da pričam pre svega o Bjekoviću. Izbor na poziciju predsednika bila bi kruna njegove karijere i označio bi povratak Partizana na put uspeha. On je tu da podrži svakog igrača i trenera, da porazgovara sa svakim zaposlenim. Da prokomentariše bilo koji detalj i sa običnim navijačem zato što svi oni u njemu vide klub. o Kakva su vam sećanja na 2003. i Ligu šampiona s Partizanom? - Predivna i nezaboravna. Partizan s Bjekovićem ponovo može da uspostavi sistem koji obezbeđuje povratak na najveću evropsku scenu. Klub i navijači to zaslužuju - zaključuje Mateus, kojeg smo pronašli na aerodrom u Minhenu, na proputovanju iz Budimpešte SRBIJA ZASLUŽUJE NAJBOLjE NA pitanje o posrtanju Partizana i srpske fudbalske reprezentacije, slavni Nemac je jasan:- Partizan, kao i srpska reprezentacija jednostavno moraju da budu na svakom velikom takmičenju. Srbija je rasadnik talenata koje treba samo dobro i pažljivo usmeriti i uspeh je zagarantovan. Partizan i Srbija zaslužuju mnogo više.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SVAKODNEVNO PRATI DEŠAVANJA: Oglasio se Lotar Mateus po pitanju povratka u Partizan

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2016, 00:07

Lotar Mateus pun je hvale za bivšeg sportskog direktora, a sada kandidata za predsednika Partizana Nenada Bjekovića.. . Kada se pojavila mogućnost da Lotar Mateus ponovo zauzme funkciju u Humskoj, navijači Partizana mahom su na društvenim mrežama pozitivno prihvatili tu ideju. Ovog puta umesto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.