Crno-bela porodična manufaktura Maksić: Partizan iz pepela do skalpa večitog rivala

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-bela porodična manufaktura Maksić: Partizan iz pepela do skalpa večitog rivala

Crno-beli golom Alekse Maksića deset sekundi pre kraja savladali kao gosti Crvenu zvezdu – 26:25

Partizan je bio u samrtničkom ropcu, ali je na kraju uspeo da skine skalp večitom rivalu! Crno-beli rukometaši savladali su Crvenu zvezdu u trećem kolu plej-ofa našeg prvenstva sa 26:25 i istakli ozbiljnu kandidaturu za osvajanje šampionskog naslova. Porodična manufaktura Maksić imala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ključnu ulogu u velikom preokretu i trijumfu gostiju. Odlučujući gol na meču postigao je mladi Aleksa Maksić iz sedmerca deset sekundi pre kraja, inače sin trenera crno-belih i nekadašnjeg reprezentativca Nenada.

Ekipa Nenada Maksića odigrala je briljantno drugo poluvreme. Trener crno-belih napravio je potez utakmice kada je rešio da umesto tradicionalne odbrane 6-0 zaigra 5-1. Do tada ubojiti napad crveno-belih počeo je ozbiljno da štuca. Partizan je brzo došao do egala, a zatim uspeo da dođe do prednosti koju je sačuvao pogotkom pomenutog Alekse Maksića. Imali su crveno-beli deset sekundi da dođu do izjednačenja, ali je Tomić odlično intervenisao.

Ovo je prva pobeda Partizana u ovogodišnjim derbijima, ali izvojevana je u vrlo bitnom momentu. Crno-beli su sada za petama lideru Metaloplastiki.

Zvezda je prvo poluvreme završila sa četiri gola prednosti. Igra Partizana u tom momentu nije imala ni glavu ni rep, ali je promenom odbrane došlo do preokreta.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maksić iz sedmerca rešio rukometni večiti derbi

Izvor: B92, 13.Apr.2016

Ekipa Partizana pobedila je Crvenu zvezdu kao gost posle preokreta u trećem kolu plej-of faze Superlige Srbije " 26:25 (9:13). Prvu poluvreme večitog derbija domaćin je prelomio u svoju korist i na odmor otišao sa četiri gola prednosti. Međutim, gosti se nisu predavali, da bi Aleksa Maksić iz...

Nastavak na B92...

Drama u derbiju: Partizan golom iz sedmerca došao do pobede protiv Zvezde

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2016

Prvi rukometni večiti derbi u plej-ofu pripao je Partizanu! Crno-beli su u dramatičnoj utakmici u "Šumicama" savladali Crvenu zvezdu sa 26:25 i istakli ozbiljnu kandidaturu za osvajanje šampionskog naslova. Sin i otac Maksić imali su ključnu ulogu u velikom preokretu i trijumfu gostiju. Odlučujući...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.