Marinković u MZT-u

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Dec.2013, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković u MZT-u

Bivši igrač Partizana i Crvene zvezde Ivan Marinković potpisao je ugovor sa makedonskim MZT-om do kraja sezone.
(FOTO: ABA)
Marinković je u Partizan došao 2011. iz Crvene zvezde, ali nije uspeo da se izbori za minutažu u timu crno-belih, pa je prošle godine bio na pozajmici u OKK Beogradu.
Novi igrač MZT-a ima 20 godina, visok je 209 centimetara, igra na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << krilnog centra i bio je član mlade reprezentacije Srbije.
Za novi klub mogao bi da debituje već narednog vikenda protiv Crvene zvezde.
MZT se nalazi na osmom mestu na tabeli sa skorom 4-7, a ekipa je prošle nedelje dobila novog trenera, pošto je Zoran Martić zamenio Vladu Vukoičića.


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Izbori

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Menezes od sledeće sezone vodi Korintijans

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Dec.2013

Bivši selektor Brazila Mario Menezes vodiće Korintijans iduće sezone, saopštila je uprava brazilskog prvoligaša.. (FOTO: worldcupblog). Menezes će zameniti Titea, koji je Korintijansu pomogao da osvoji Kup Libertadores i svetsko klupsko prvenstvo prošle godine.. Menezesu je ovo drugi put da preuzima...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Bivši igrač Zvezde i Partizana pojačao MZT

Izvor: Blic, 12.Dec.2013, 14:12

Bivši košarkaš Partizana Ivan Marinković potpisao je ugovor sa makedonskim MZT-om do kraja sezone...Marinković je u Partizan došao 2011. iz Crvene zvezde, ali nije uspeo da se izbori za minutažu u timu crno-belih, pa je prošle godine bio na pozajmici u OKK Beogradu...Novi košarkaš MZT-a ima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.