Partizan pruža maksimum protiv moćnog Fenera (20,45)

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Dec.2013, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pruža maksimum protiv moćnog Fenera (20,45)

Partizan NIS gostuje (20,45 – Sport klub 2) Fenerbahčeu, jednoj od najboljih ekipa Evrope sa imperativom samo da pruži maksimum.
(FOTO: D. Žarković)
Fenerbahče igra preozbiljnu košarku… Sve zahvaljujući Želimiru Obradoviću. Fener je i pre ove sezone trošio mnogo novca, ali je tek dolaskom našeg stratega sve dobilo smisao, toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da se sruši CSKA u Moskvi.
Kako onda mlađi, siromašniji i uz sve to oslabljeni Partizan može da se nada pobedi? Može, samo zato što je u pitanju Partizan.
Fenerbahče je kvalitet i želju da osvoji prvo mesto u grupi pokazao na gostovanju u Moskvi gde ni najmanje nije lako osvojiti bodove. Ali, njemu je to uspelo – poručio je Duško Vujošević pre odlaska u Istanbul.
Ta prva pozicija u A grupi ima posebnu težinu. Nosi izbegavanje madridskog Reala u narednoj fazi takmičenja. I dok Fener razmišlja o vrhu tabele, Partizan sanja četvrto mesto. Čini se nikad vrednije.
Verujem da će svi koji budu u timu za meč protiv Fenerbahčea biti spremni da se ponašaju tako da pruže sve od sebe. To je ono što uvek i jedino tražim od igrača, da na svakoj utakmici daju maksimum i igraju sa ekstraordinarnom motivacijom. Ako u tome uspemo u Istanbulu, to je za nas pobeda – dodao je trener crno-belih.
S obzirom da bukvalno sve ide na vodenicu čete iz Istanbula, Vujošević je upitan da li postoji nešto što nije na strani Fenerbahčea:
Mi nismo na njihovoj strani – nasmejao se najtrofejniji trener crno-belih i u dobrom raspoloženju krenuo put Turske.
Tamo Partizan traži senzaciju „par ekselans“. Pitanje je da li je ona i moguća…

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.