LUDI TIKET, petak, 158.069 dinara: Evo čoveka koji se obradovao golu Jang Bojsa

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2017, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 158.069 dinara: Evo čoveka koji se obradovao golu Jang Bojsa

Izjednačujući gol Švajcaraca doneo iks na poluvremenu i prolaz tiketa iz Novog Pazara

Pogodak Nikolasa Ngamaleua kojim je utišana euforija u Humskoj posle vodećeg gola Tavambe, ispostavilo se, nije mnogo uticao na krajnji rezultat i nije oštetio Partizan u nameri da se domogne evropskog proleća, ali jeste obradovao kladioca iz Novog Pazara.

Kako?

Tako što je na ovom meču MOZZARTOV kladilac tipovao da će na poluvremenu biti iks >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << s kvotom 2,00.

Ovaj tip iskoristio je na još osam mečeva, i sve je zaokružio, a osim toga odigrao je dvojku na Čelsi protiv Karabaga i kec na Milan protiv Austrije.

Na kraju, sjajan učinak Novopazarca: 11 zaokruženih parova.

Na uloženih 100 dinara s kvotom 1.264 dobitak iznosi 158.069 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 31.613 dinara, odnosno 25% na 11 odigranih parova.

Čestitamo!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.