LŠ: Partizan kreće iz Breše, Zvezda čeka rivala

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2013, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizan kreće iz Breše, Zvezda čeka rivala

Određen je raspored LŠ, u kojoj će uz osam klubova sa „vajld kartama“ učestvovati i četiri kluba iz kvalifikacija, za koje je prijavljeno 18 ekipa.
(FOTO: N. Negovanović)
Na startu Lige šampiona Partizan će 20. novembra biti gost italijanske Breše, koju je eliminisao prošle sezone u osmini finala. Sem Breše, u B grupi sa Partizanom su Galatasaraj (Turska), Špandau (Nemačka) i dva kluba iz kvalifikacija.
U drugoj grupi, uz dva kvalifikanta su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Jug (Hrvatska), Barseloneta (Španija), Olimpijakos (Grčka), Eger (Mađarska).
Podsetimo, u prvom krugu kvalifikacija učestvovaće Radnički. Biće domaćin jednog od dva turnira. od 26. do 29. septembra. Ugostiće prvaka Rusije Spartak iz Volgograda, rumunsku Oradeu, Budvu, francuski Monpelje i nemački Duizburg.
U drugoj grupi (Napulj) su domaća Akvakijara, Marselj (Francuska), Šurman (Holandija), Sintez, Kazanj (Rusija) i prvak Malte, Neptuns. Otpadaju samo poslednjeplasirani iz svake grupe.
Deset ekipa iz prve runde u drugoj će dočekati Crvena zvezda, Pro Reko (Italija), Solnok (Mađarska), Primorje (Hrvatska), Vuljagmeni (Grčka) i Duizburg (Nemačka). Reč je o vicešampionima ili šampionima zemalja iz kojih stižu vlasnici „vajld karti“ (Turska i Španija nisu prijavile drugi klub).
Šesnaest ekipa biće podeljeno u dve grupe, prvoplasirani i drugoplasirani idu u četvrtfinale. Pobednici četvrtfinalnih duela obezbediće mesto u Ligi šampiona.
BARSELONETA SIGURNA ZA F6
Na završnom turniru „fajnal siks“ učestvovaće po tri kluba iz svake grupe LŠ, s tim što je Barseloneta, kao domaćin, siguran učesnik.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Finale Lige Šampiona,   Grčka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.