LESOR EMOTIVNO: ‘Nisam igrao za Partizan, živeo sam Partizan! Nosiću drugi dres, ali sam Grobar do kraja života!’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2023, 14:20

LESOR EMOTIVNO: ‘Nisam igrao za Partizan, živeo sam Partizan! Nosiću drugi dres, ali sam Grobar do kraja života!’ (FOTO)

Francuz se seli u Grčku! Doskorašnji košarkaš Partizana, Matijas Lesor, novi je centar grčkog Panatinaikosa. Posle dve sezone u crno-belom dresu francuski reprezentativac se odlučio da promeni sredinu. Naredne takmičarske godine očekuje ga saradnja sa trenerom Erginom Atamanom koji sklapa ozbiljan tim za visoke domete na evropskoj sceni. Lesor se oglasio putem Instagrama i poslao ... Read more
The post LESOR EMOTIVNO: ‘Nisam igrao za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan, živeo sam Partizan! Nosiću drugi dres, ali sam Grobar do kraja života!’ (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE BILO PRESUDNO! Evo ko je rekao Matijasu Lesoru: "IDI U PANATINAIKOS!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023

Savet koji je mogao i da izostane...Dojučerašnji košarkaš Partizana Matijas Lesor teška srca oprostio se od Beograda i navijača crno-belih, a u isto vreme sa velikim nestrpljenjem očekuje da obuče dres Panatinaikosa...Francuski centar je posle najbolje sezone u karijeri "zaslužio" dvogodišnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.