OVO JE BILO PRESUDNO! Evo ko je rekao Matijasu Lesoru: IDI U PANATINAIKOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 20:01

OVO JE BILO PRESUDNO! Evo ko je rekao Matijasu Lesoru: "IDI U PANATINAIKOS!"

Savet koji je mogao i da izostane.

Dojučerašnji košarkaš Partizana Matijas Lesor teška srca oprostio se od Beograda i navijača crno-belih, a u isto vreme sa velikim nestrpljenjem očekuje da obuče dres Panatinaikosa.

Francuski centar je posle najbolje sezone u karijeri "zaslužio" dvogodišnji ugovor sa grčkim velikanom, a prema pisanju tamošnjih medija zaradiće ukupno tri miliona evra.

- Posebno mi je drago što sam deo Panatinaikosa. Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije imala uspeha poslednjih godina, ali sada teži povratku na nivo kom pripada. Nešto slično dogodilo se sa Partizanom prošle sezone. Mnogo mi se sviđa što ću učestvovati u tako velikom izazovu - rekao je Lesor i nastavio:

- Svi znaju veliku istoriju Panatinaikosa u evropskoj košarci sa njegovim uspesima i evropskim titulama. Lično vrlo dobro razumem da je ovo velika organizacija sa velikim zahtevima, nešto što mi je rekao i Joanis Papapetru. U novoj sezoni ekipa će biti vrlo konkurentna i jedva čekam da počnemo sa radom.

Dobro se Lesor informisao o klubu iz Atine i tražio je mišljenje od Papapetrua, sa kojim je delio svlačionicu u Partizanu.

- Da, rekao sam Joanisu. Pričao mi je o Grčkoj, uopšteno o životu u zemlji, o organizaciji Panatinaikosa i navijačima. Odluku o dolasku u klub doneo sam zbog veličine kluba, velike baze navijača koju ima, ali i zato što mi je izazov biti deo napora da se klub vrati tamo gde pripada - rekao je Lesor.

Zeleni dres atinskog velikana sledeće sezone će nositi i Luka Vildosa, doskorašnji igrač Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.