LALATOVIĆ PECKA GROBARE: Voleo bih da ih bude bar 10.000, volim kad me VREĐAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 15:47

LALATOVIĆ PECKA GROBARE: Voleo bih da ih bude bar 10.000, volim kad me VREĐAJU

Derbi u Humskoj.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović održao je konferenciju za medije pred derbi 25. kola Superlige protiv Partizana (utorak, 16.00, Arena Sport 1). Govorio je trener Lala o predstojećem derbiju, ali i o predsedniku Novosađana Dragoljubu Samrdžiću koji protiv njega pokrenu discplinski postupak!

 - Teško je pobediti Partizan četiri puta zaredom. Sa dolaskom Saleta Stanojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igraju dobar fudbal, tačno se zna šta ko radi. Sale je vrhunski trener, vrhunski stručnjak, vrhunski čovek. Preporodio je klub. Napravio je atmosferu. Rezultat se pravi iz dobre atmosfere. Meni je krivo što meni neko ruši atmosferu. Neko hoće da sruši atmosferu u svlačionici. Teško je pobediti mnogo puta, ali daćemo sve od sebe. Jer je Vojvodina ispred mene, ispred gospodina Samradžića.

- Mi smo ovde prolazni. A Vojvodina ostaje. Uvek tu gde jeste. Ostaće uvek meni u srcu, kao i svakom iskrenom navijaču. Ja je iskreno volim. I voleću je i kad odem jer me tri ili četiri čoveka iz uprave ne žele. Trojica ili četvorica žele, trojica ili četvorica ne žele. Otići ću da njima olakšam da mogu da rade posao kako misle da treba.

Lalatovič žali što će tribine u Humskoj biti prazne:

Četiri pobede nanizao je Real, došao na šest bodova manje od Atletika, pokazao da nije odustao od titule, a to će morati da potvrdi večeras (21.00) kada mu u goste stiže odlični Sosijedad. Kvota na keca na Real u Mozzartu je najveća na svetu - 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sosijedad.

- Krivo mi je što neće biti barem 10.000 hiljada ljudi. Volim da igram pred njihovom publikom, iako oni mene vređaju, meni to ne smeta. Jer utakmica dobije na žaru, na borbi. Ja živim za takve utakmice, volim, inspirišu me, izvlače iz mene maksimum.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.