Stanojević: Vojvodina pravi rival da spoznamo našu snagu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 13:34

Stanojević: Vojvodina pravi rival da spoznamo našu snagu

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da će meč protiv Vojvodine u 25. kolu Superlige biti pravi test za njegovu ekipu da spozna svoju snagu u ovom trenutku.

Crno-beli sutra u derbiju 25. kola dočekuju Novosađane u Humskoj od 16 sati.

"Vojvodina je jedna takmičarska ekipa, sa mnogo individualaca koji mogu da reše utakmicu u fazi napada. Snažni su, fizički dominantni i mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je to njihov najveći kvalitet", rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

On je istakao i da su prethodni rezultati Vojvodine protiv Partizana za poštovanje.

"To je za respekt posebno, ako vas neko pobeđuje u kontinuitetu. Oni su to radili, mi to poštujemo".

Stanojević je dodao da je Vojvodina pravi rival da se spozna istinska snaga crno-belih u ovom trenutku.

"Pravi rival, treći su na tabeli, pobeđivali su nas u poslednje vreme... Eto sada da vidimo kako izgledamo i kakva nam je trenutna snaga", rekao je Stanojević.

Šef struke Partizana upitan je i da li je dobra igra u odbrani temelj za meč protiv Vojvodine.

"Dobra defanziva daje ozbiljnost ekipi, stabilnost i kontinuitet. Mi je za sada imamo, videćemo kako će dalje".

Stanojević istakao je da veoma ceni trenera Vojvodine Nenada Lalatovića.

"U normalnim smo odnosima, dugo ga poznajem. Cenim to što je posle Zvezde nastavio da radi u srpskom fudbalu, u različitim ekipama. To je mnogo teško, ne znam ko bi od nas trenera koji smo vodili Zvezdu ili Partizan nastavio da radi u srpskim klubovima u kontinuitetu. On je u svakom klubu pravio određene rezultate i to je za respekt. To je po mom mišljenju njegov najveći kvalitet. Svaka mu čast na tome", zaključio je Stanojević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.