Kurćubić: Uprkos tradiciji, Partizan je favorit

Izvor: RTS, 31.Jul.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurćubić: Uprkos tradiciji, Partizan je favorit

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić, uprkos tradiciji koja kaže da Partizan nikad u prvenstvenim mečevima nije slavio u tom gradu, izjavio je da su crno-beli apsolutni favoriti u derbiju trećeg kola Superlige.

"Svesni smo ko nam dolazi u goste, ekipa je kvalitetno pojačana i već na zavidnom nivou forme. Sa te strane, bez obzira na tradiciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan je apsolutni favorit. Opet, ajde da vidimo da li će odmarati neke igrače zbog Lige šampiona jer to otvara nova pitanja i ne možemo da računamo na umor. Pogotovo, jer ti novi igrači uz svežinu i želju imaju kvalitet i biće još agresivniji, željniji igre i rezultata", izjavio je Kurćubić na konferenciji za medije.
On je dodao da su utakmice poput sutrašnje sa Partizanom najlaše za pripremu jer motiva neće nedostajati.
"Kako ćemo mi? Ovo je najlakša utakmica za pripremu, motiva igračima neće nedostajati i daće maksimum. Ali, sa druge strane, to je najteži meč, čeka nas veliki izazov, najbolji tim. pitanje je možemo li i fizički da se nosimo", naveo je Kurćubić.
Kao jedan od aduta svog tima Kurćubić je istakao domaći teren.
"Pored motiva, imamo i mi neke adute, faktor publike koji će nam pomoći da budemo još agresivniji i igramo sa više samopouzdanja. Imamo neku šansu, da probamo da odigramo egal, u posedu, pre svega i na taj način dođemo do pozitivnog rezuzltata. Plan imamo i pokušaćemo da ga sprovedemo", poručio je trener Pazaraca i konstatovao da bi remi svakako bio dobar rezultat, ali da je pobeda prva opcija.
Novi Pazar će za razliku u prva dva kola, kada je osvojen samo bod, biti jači za oporavljenog kapitena Vukovića, kao i za Vušljanina i Adrijana, koji su stekli pravo nastupa.
Utakmica trećeg kola Superlige između Novog Pazara i Partiazna igra se u subotu od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.