Milinković želi da ruši tradiciju!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković želi da ruši tradiciju!

Ne želeći da priča o Rumunima, trener Partizana se isključivo koncentriše na predstojeći meč u Novom Pazaru.

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je danas da se nada da će njegova ekipa srušiti tradiciju i konačno pobediti u Novom Pazaru.

"Za nas je Novi Pazar uvek teško gostovanje. Nemamo baš prijatna iskustva i znamo kakav nas ambijent čeka. To je ekipa koja ima iskustvo, bez obzira što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu dobro počeli prvenstvo ali to ne mora ništa da znači jer Partizan uvek inspiriše. Veoma smo oprezni, ali verujemo u to da ćemo odigrati onako kako se od nas očekuje i verujemo da možemo da nastavimo kao što smo počeli i osvojimo tri boda", rekao je Milinković na konferenciji za novinare na Teleoptiku.

Fudbaleri Partizana sutra od 17 časova igraju na gostujućem terenu protiv Novog Pazara, utakmicu trećeg kola Super lige Srbije. Crno-beli u poslednje četiri sezone nisu u prvenstvu pobedili Novi Pazar na gostujućem terenu.

"Mi smo tu da tu tradiciju menjamo", rekao je Milinković, koji nije mogao da izbegne pitanja o utakmici revanša protiv Steaue.

"Ne znam da li je primereno da govorim o toj utakmici jer nas čeka Novi Pazar. Mislim da će i u revanšu biti velika borba dva tima, verujem u ekipu i naše mogućnosti i nadamo se najboljem, ali o toj utakmici ćemo govoriti kada dođe vreme", naveo je Milinković.

Na konstataciju novinara da su dobre ocene za nastupe u utakmici sa Steauom dobili svi igrači Partizana osim Nikole Ninkovića, Milinković je rekao da je taj fudbaler "mogao mnogo bolje".

"Šta da vam kažem, Džigi je dete Partizana i on je svestan stvari koje nije uradio. Mogao je mnogo bolje, neki igrači pre sazrevaju, neki ne mogu da nose teret velikih utakmica... Na nama je da nastavimo da radimo s njim i da pokušamo da mu pomognemo da dođe do stabilnosti, da igra onako kako ume i da nema oscilacija. On je tu pet godina, možete to i da mi zamerite, ali on je i dalje mlad. On može mnogo bolje, sve to treba istrpeti",
rekao je on.

Trener šampiona Srbije dodao je da će Ninković u prvoj postavi za utakmicu sa Novim Pazarom.

Fudbaleri Vojvodine su sinoć u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa pobedili Sampdoriju sa 4:0, a novinari su pitali Milinkovića, da kao bivši trener novosadskog kluba, prokomentariše taj rezultat.



"Svaka im čast, šta drugo da kažem. Odlično su odigrali i napravili fenomenalan rezultat i gotovo je izvesno da će proći dalje što je zaista sjajno za Vojvodinu i srpski fudbal",
rekao je Milinković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: Rušimo tradiciju

Izvor: TV Arena Sport, 31.Jul.2015

Trener Partizana Zoran Milinković se nada da će Partizan uspeti da prevazidje lošu tradiciju i konačno osvoji sva tri boda u Novom Pazaru, u okviru Superlige Srbije..."Za nas je Novi Pazar uvek teško gostovanje. Nemamo baš prijatna iskustva i znamo kakav nas ambijent čeka. To je ekipa koja ima...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.