Košarkaši Partizana i Crvene zvezde počinju sezonu Superkupom ABA lige

Izvor: RTS, 26.Sep.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde počinju sezonu Superkupom ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u Zagrebu započinju sezonu utakmicama četvrtfinala ABA Superkupa protiv Primorske, odnosno Mega Bemaksa.
Prvi na teren hale "Dražen Petrović" izlaze Partizan i Mega, od 17 sati, dok Zvezda i slovenački tim igraju tri sata kasnije.

Ekipa Milana Tomića brani trofej, osvojen prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine u Laktašima u drugom izdanju, i sada je najveći favorit, pre svega zbog dolaska pojačanja kao što su Derik Braun, Džejms Gist, Lorenco Braun i drugi, što se videlo u pripremnom periodu kada je zabeležen maksimalan skor i to uz dva trijumfa nad Olimpijakosom u Pireju.
Isto tako se i Partizan znatno ojačao i ukoliko dva tima uspešno prebrode prve prepreke u prestonici Hrvatske biće viđen beogradski večiti derbi u polufinalu.

Sutra su na programu utakmice Cedevita Olimpija - FMP Železnik (17 sati) i Budućnost Podgorica - Cibona (20).
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Partizan silovito startovao

Izvor: RTS, 26.Sep.2019

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Mege sa 86:73 u meču ABA Superkupa, koji se igra u Zagrebu. Crno-beli su se plasirali u polufinale takmičenja, gde će im protivnik biti Primorska. . Talentovana ekipa Mega Bemaksa...

Nastavak na RTS...

Šokantan poraz Zvezde u Zagrebu!

Izvor: B92, 26.Sep.2019

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi u prvoj zvaničnoj utakmici ove sezone!..Izabranici trenera Milana Tomića su doživeli neuspeh u četvrtifinalnom duelu Superkupa ABA lige od Koper Primorske rezultatom 88:82...Slovenački tim će se u polufinalu sastati sa beogradskim Partizanom, koji je prethodno...

Nastavak na B92...

"Delije" u neverici, povukli paralelu između košarkaša i fudbalera! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019

Navijači Zvezde nisu krili nezadovoljstvo...Košarkaši Crvene zvezde večeras su se propisno obrukali pošto su prilično lako poraženi od Primorske iz Kopera rezultatom 88:82...Izabranici Milana Tomića nisu ličili na one igrače koji su briljirali na pripremama i lagano pobeđivali Olimpijakos,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.