Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 17:37

Koronavirus možda u Partizanu

Nekolicina fudbalera Partizana možda je pozitivna na koronavirus i zbog toga postoji mogućnost da se otkaže prvi deo priprema na Zlatiboru. Svi igrači će ponovo biti testirani na koronavirus pre početka letnjih priprema koje će možda biti na Teleoptiku.
Beogradski mediji su preneli informaciju da su dvojica Partizanovih igrača pozitivna na koronavirus ali iz kluba nisu potvrdići tu informaciju već su medijima poslali poruku da se još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čekaju konačni rezultati.

"Za sada ne možemo dati precizan odgovor, jer kod nekih igrača postoje kliničke slike koje mogu da liče na kovid-19, ali sa druge strane i ne moraju da budu ta infekcija. Urađeni su testovi, rezultati se čekaju, te ćemo svakako biti u pripravnosti", navodi se u poruci Partizana koja je dostavljena medijima.
Svi igrači će ponovo biti testirani na koronavirus pre početka letnjih priprema za koje je prozivka zakazana u subotu od 10.30.
Usled novonastale situacije i u klubu i u zemlji sa koronavirusom, crno-beli bi, prema preporuci lekara, umesto prvog dela priprema na Zlatiboru, mogli taj kompletan deo da odrade na Teleoptiku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.