Korona u Partizanu: Lakčević i Šćekić pozitivni, bez odlaska na
Zlatibor?

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 16:02

Korona u Partizanu: Lakčević i Šćekić pozitivni, bez odlaska na Zlatibor?

Pozitivni testovi koji su stigli u Humsku 1 menjaju planove oko priprema trenera Save Miloševića Korona je stigla i u Partizan, pozitivni su Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević. Svi ostali fudbaleri biće ponovo testirani, a trenutno je gotovo izvesno da će ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prvi deo priprema da obavi u "Zemunelu", umesto na Zlatiboru. Trener Savo Milošević zakazao je prozivku za subotu 4. jul, a plan je bio da se crno-beli presele na srpsku planinu istog dana. Zbog dvojice pozitivnih na koronu, kao i kompletne situacije sa virusom u Srbiji i pre svega u Beogradu, klub je dobio preporuku lekara da se nigde na putuje, bar kada je u pitanju prva faza priprema (druga je od 15. do 26. jula). Boravak u Beogradu znatno će olakšati posao ako još neko bude zaražen, a ostanak u Beogradu ne bi smeo mnogo toga da poremeti, jer će ekipa u sopstvenom sportskom centru imati maksimlane uslova za rad i biće potpuno izolovana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Korona virus u Partizanu, pozitivni Šćekić i Lakčević?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020

Fudbaleri Partizana Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević pozitivni su na korona virus i zbog toga postoji mogućnost da se otkaže prvi deo priprema na Zlatiboru...Kako prenose "Novosti" klub je zbog toga, kao i zbog ukupne situacije u Beogradu, dobio preporuku da ne putuje nigde...Istovremeno, Partizan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.