Loše vesti iz Humske, koronavirus i u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 15:56

Loše vesti iz Humske, koronavirus i u Partizanu!

Savo Milošević će morati da menja planove.

Posle Crvene zvezde, koronavirus je ušao i u Partizan.

Kako prenose Večernje novosti, Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević pozitivni su na test koronavirusa.

Isti izvor navodi da će to umnogome promeniti planove Sava Miloševića i da će ekipa prvi deo priprema da obavi u Sportskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << centru Zemunelu, umesto na Zlatiboru.

"Za sada ne možemo dati precizan odgovor, jer kod nekih igrača postoje kliničke slike koje mogu da liče na Covid-19, ali sa druge strane i ne moraju da budu ta infekcija. Urađeni su testovi, rezultati se čekaju te ćemo svakako biti u pripravnosti", ističu "crno-beli".

Prozivka je planirana za 4. jul, ali je zbog slučaja koronavirusa klubu preporučeno da ekipa ne putuje nigde tokom prve faze priprema.

Drugi deo planiran je od 15. do 26. jula, a sezona počinje 2. avgusta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona u Partizanu: Lakčević i Šćekić pozitivni, bez odlaska na Zlatibor?

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020

Pozitivni testovi koji su stigli u Humsku 1 menjaju planove oko priprema trenera Save Miloševića Korona je stigla i u Partizan, pozitivni su Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević. Svi ostali fudbaleri biće ponovo testirani, a trenutno je gotovo izvesno da će ekipa prvi deo...

Nastavak na Večernje novosti...

Koronavirus možda u Partizanu

Izvor: RTS, 02.Jul.2020

Nekolicina fudbalera Partizana možda je pozitivna na koronavirus i zbog toga postoji mogućnost da se otkaže prvi deo priprema na Zlatiboru. Svi igrači će ponovo biti testirani na koronavirus pre početka letnjih priprema koje će možda biti na Teleoptiku. . Beogradski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.