Komentar koji su svi čekali - Šta Dule kaže od Trinkijerijevom dolasku u Partizan?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komentar koji su svi čekali - Šta Dule kaže od Trinkijerijevom dolasku u Partizan?

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan NIS Duško Vujošević oglasio se povodom posla koji su crno-beli odradili u nedelji na izmaku.

Košarkaški klub Partizan NIS rešio je ove nedelje goruće pitanje i nakon odlaska Nenada Čanka za novog trenera angažovao Andreu Trinkijerija.

Italijanski stručnjak pregovarao je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana sa Partizanom, da bi na kraju dogovorio trogodišnju saradnju sa crno-belima i juče doputovao u Beograd.

Mnogi su želeli da čuju šta tim povodom ima da kaže najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana Duško Vujošević.

"Pozdravljam gest Trinkijerija koji je došao u Partizan, klub sa velikom tradicijom i želim mu da tu tradiciju sačuva", kazao je Vujošević za "Kurir".

Osim poruke dobrodošlice koju je uputio Trinkijeriju, trofejni trener imao je šta da poruči i čelnicima KK Partizan NIS.

"Drago mi je i što su ovi novi košarkaški ljudi koji vode Partizan shvatili da bez dobrog trenera ne može nikakav ozbiljan projekat da se izvede. A dobri treneri su retke ptice. Kako su sada imali priliku da shvate, te retke ptice imaju i svoju cenu", zaključio je Vujošević.

Andrea Trinkijeri dovešće sa sobom i Vlada Šćepanovića koji se na taj način vraća u bivši klub posle gotovo deceniju i po.

Novi trener i njegov zamenik debitovaće na klupi crno-belih u subotu kada Partizan igra protiv Mege Bemax u ABA ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević o Trinkijeriju: Retke ptice imaju svoju cenu...

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2018

Košarkaška javnost složna je u oceni: Partizan je pogodio pravo u centar mete odlukom da angažuje Andreu Trinkjerija.  Grobari veruju da će italijanski stručnjak uspeti da napravi malo čudo i prekine sušu trofeja u Humskoj. Situacija nije nimalo laka, ali odluku rukovodstva crno-belih pozdravio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.