Komentar koji su svi čekali - Šta Dule kaže od Trinkijerijevom dolasku u Partizan?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.11.2018.
09:23
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan NIS Duško Vujošević oglasio se povodom posla koji su crno-beli odradili u nedelji na izmaku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS rešio je ove nedelje goruće pitanje i nakon odlaska Nenada Čanka za novog trenera angažovao Andreu Trinkijerija.

Italijanski stručnjak pregovarao je nekoliko dana sa Partizanom, da bi na kraju dogovorio trogodišnju saradnju sa crno-belima i juče doputovao u Beograd.

Mnogi su želeli da čuju šta tim povodom ima da kaže najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana Duško Vujošević.

"Pozdravljam gest Trinkijerija koji je došao u Partizan, klub sa velikom tradicijom i želim mu da tu tradiciju sačuva", kazao je Vujošević za "Kurir".

Osim poruke dobrodošlice koju je uputio Trinkijeriju, trofejni trener imao je šta da poruči i čelnicima KK Partizan NIS.

"Drago mi je i što su ovi novi košarkaški ljudi koji vode Partizan shvatili da bez dobrog trenera ne može nikakav ozbiljan projekat da se izvede. A dobri treneri su retke ptice. Kako su sada imali priliku da shvate, te retke ptice imaju i svoju cenu", zaključio je Vujošević.

Andrea Trinkijeri dovešće sa sobom i Vlada Šćepanovića koji se na taj način vraća u bivši klub posle gotovo deceniju i po.

Novi trener i njegov zamenik debitovaće na klupi crno-belih u subotu kada Partizan igra protiv Mege Bemax u ABA ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 02.11.2018
23:50

Znaci sada trener ima cenu a pre je bila dovoljna ljubav

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 02.11.2018
19:26

https://www.youtube.com/watch?v=-bHFL_h3nb8

avatar
ISTINA BOLI
Friday, 02.11.2018
14:21

Zasto bi njih interesovala cena,kada nisu njihove pare? Pa da me drzava pita koji zelim auto da mi poklone,naravno da bih uzeo neki Aston Martin.

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 02.11.2018
13:44

Kolika je bila tvoja cena retka ptico i ko je placao godinama vase bahacenje? Izgleda isti onaj koliko placa i sada ovaj javasluk...

avatar
ljubitelj kosarke
Friday, 02.11.2018
12:32

Dobri treneri imaju cenu.Oporedite Zvedine trenere i njihove cene sa Vujosevicem i Trinkijerivom cenom.Pa onda kukajte kako vas drzava unistava