Knežević preti Zvezdi: Mogu i dvojica da me čuvaju, ali daću gol na Marakani!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević preti Zvezdi: Mogu i dvojica da me čuvaju, ali daću gol na Marakani!

"Ako budem igrao na nivou svojih mogućnosti...", dodaje vezista Radničkog.

 

Radnički iz Kragujevca doživeo je debakl od Partizana (0:5), pa će sada pokušati da popravi utisak protiv Crvene zvezde. Motivisaniji od drugih da se pokaže na Marakani svakako je Filip Knežević, koji igra za Kragujevčane kao pozajmljeni igrač Partizana. Sa nestrpljenjem i velikim samopouzdanjem dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gostovanju na našem najvećem stadionu i ne krije da ima želju da ponovi ono što je učinio njegov prethodnik iz crno-belog tabora Stefan Aškovski, kada je Donjem Sremu u finišu meča doneo remi (2:2).

"Daću gol na Marakani", puca od samopouzdanja Knežević u razgovoru sa Žurnal i nastavlja."Imali smo slab dan u prethodnom kolu. Možemo do povoljnog rezultata, verujem da ćemo pronaći snage da izbegnemo poraz. Ako budem igrao na nivou svojih mogućnosti, mogu i dvojica da me čuvaju, neće im vredeti".

 

Radnički u 19. kolu Superlige gostuje Crvenoj zvezdi (17.00), koja juri osmu pobedu u nizu kako bi trener Slaviša Stojanović stigao rekord Valtera Zenge.

 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Knežević preti Zvezdi: Mogu i dvojica da me čuvaju, ali daću gol na Marakani!

Izvor: Dzungla.org, 15.Mar.2014

„Ako budem igrao na nivou svojih mogućnosti…“, dodaje vezista Radničkog.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.