Volkov: Jači smo od Zvezde

Izvor: B92, 14.Mar.2014, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkov: Jači smo od Zvezde

Bek Partizana Vladimir Volkov smatra da je njegov tim jači od lidera JSL Crvene zvezde.

Partizan je ispustio prvo mesto u prva tri kola nastavka domaćeg šampionata, ali je proteklog vikenda u Kragujevcu pokazao da je i dalje veoma opasan.

"Želimo da budemo uvek efikasni kao protiv Radničkog. Još jednom se potvrdilo - kada u srpskom fudbalu u uvodu susreta postignete gol, sve postaje lakše. Šteta što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije tako bilo u prva dva kola, u Novom Pazaru i protiv Nišlija", rekao je Volkov.

Šansu da pokažu da 5:0 nad Radničkim nije bila slučajnost, crno-beli imaju u nedelju u malom gradskom derbiju protiv Rada na stadionu Obilića.

"Ništa se, u principu, nije promenilo. Pričao sam sa šefom, očekuje da budem disciplinovan, non-stop na nivou. Svakako smo jači nego jesenas", rekao je Volkov za "Žurnal".

Do kraja sezone ostalo je još 12 utakmica, uključujući i "večiti" derbi u Humskoj, a Partizan ima bod manje od Zvezde.

"Trebalo bi da dobijemo sve utakmice do kraja, ukoliko želimo da budemo šampioni. Ne razmišljam o Zvezdi, naravno da smo jači od njih", rekao je Volkov kojem preti suspenzija nakon sledećeg žutog kartona.

"Znam za taj podatak. Očistiću kartone do derbija", zaključio je levi bek srpskog šampiona koji je zimus produžio ugovor sa crno-belima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volkov: Jači smo od Zvezde

Izvor: B92, 14.Mar.2014

Bek Partizana Vladimir Volkov smatra da je njegov tim jači od lidera JSL Crvene zvezde...Partizan je ispustio prvo mesto u prva tri kola nastavka domaćeg šampionata, ali je proteklog vikenda u Kragujevcu pokazao da je i dalje veoma opasan..."Želimo da budemo uvek efikasni kao protiv Radničkog. Još...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.