Kazne za Marka Nikolića, Novi Pazar i Napredak

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazne za Marka Nikolića, Novi Pazar i Napredak

Treneru Partizana, Marku Nikoliću, izrečena je kazna u visini od 400.000 dinara. Nikolić je takođe dobio i uslovnu kaznu od jedne utakmice zabrane vođenja ekipe na godinu dana. Njegov pomoćnik Radoje Smiljanić ovog puta je prošao bez kazne, jer mu je Disciplinska komisija izrekla samo opomenu za nesportsko ponašanje.
Fudbalski klub Novi Pazar takođe je dobio kaznu zbog divljanja svojih navijača na utakmici 23.kola Jelen Super lige Srbije u Kruševcu protiv domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Napretka. Određena im je maksimalna novčana kazna u visini od milion dinara, a pored toga, do kraja šampionata im je zabranjeno da vode svoje navijače na gostovanja.
Kaznu je dobio i organizator meča, kruševački Napredak, koji će morati da plati 100.000 dinara. Kruševljani su kažnjeni zbog loše organizacije utakmice.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Maksimalna kazna Novom Pazaru

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014

Zbog incidenata u Kruševcu sankcionisan i Napredak - 100.000 dinara, prenosi "Mocart sport"...Slučaj Kruševac je dobio epilog - novčane kazne. Novi Pazar će morati da plati milion dinara (maksimalna sankcija) zbog divljanja navijača na utakmici sa Napretkom u 23. kolu Super lige. Osim toga, Disciplinska...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.