U Novi Pazar stiže 400 Zvezdinih delija

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novi Pazar stiže 400 Zvezdinih "delija"

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da u sredu na biletarnicama Gradskog stadiona počinje prodaja ulaznica za prvenstvenu utakmicu sa Crvenom zvezdom koja se u četvrtak od 16 sati igra u okviru 24. kola Jelen Superlige.

Uprava Novog Pazara odredla je da će ulaznice za centralni deo zapadne tribine koštati 800 dinara, dok će meč sa bočnih delova tog sektora moći da se posmatra za 500 dinara.

Ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za istočnu tribinu prodavaće se za 400 dinara, a za severnu po dvostruko nižoj ceni.

Kasnije tokom dana biće odlučeno koliko će se karata naći u prodaji, a od procene bezbednosne situacije zavisiće i eventualno prisustvo gostujućih navijača. Preliminaran plan je da se omogući dolazak 400 "delija".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NP: Za navijače Crvene zvezde 400 ulaznica

Izvor: Akter, 15.Apr.2014

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je danas da je odobrio 400 ulaznica za navijače Crvene zvezde, za utakmicu 24. kola Superlige Srbije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.