Od srede karte za Jagodinu i Zvezdu

Izvor: B92, 14.Apr.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od srede karte za Jagodinu i Zvezdu

FK Partizan počinje u sredu prodaju ulaznica za naredna dva meča u Humskoj 1, protiv Jagodine u četvrtak i Crvene zvezde 26. aprila.

Karte za meč sa Jagodinom (četvrtak, 18h) koštaju 200 (jug) i 400 dinara (istok/zapad), dok je najjeftinija za 146. "večiti" derbi 800 dinara za jug.

Cena ulaznica za bočne delove istoka i zapada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 1.500 dinara, a za centralne 2.000 RSD. Partizan je trenutno drugi u JSL sa tri boda manje od Zvezde.

Crno-beli u za utakmicu sa Jagodinom nastavljaju sa poesbnim ulaznicama za roditelje s decom, koji mogu na zapadnu tribinu (ulaz E) za 100 dinara.

Svi navijači šampiona koji kupe ulaznice za meč za derbi sa Zvezdom, dobiće isti broj besplatnih ulaznica za meč protiv Jagodine.

Moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po jednom kupcu uz obavezan važeći lični dokument sa slikom, koji će se davati na uvid (lična karta, pasoš, vozačka…).

Sezonske i polusezonske ulaznice FK Partizan važe i za oba meča. Iz Humske 1 apeluju na posetioce da dođu malo ranije, kako bi se izbegle gužve prilikom kupovine ulaznica i ulaska na stadion.

Na blagajnama stadiona Partizan odvija će se prodaja za sektore koji su predviđeni za navijače crno-belih, dok će se prodaja za navijače "večitog" rivala, odvijati na stadionu C. zvezde, po dinamici o kojoj će javnost biti naknadno obaveštena.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od srede karte za Jagodinu i Zvezdu

Izvor: B92, 14.Apr.2014

FK Partizan počinje u sredu prodaju ulaznica za naredna dva meča u Humskoj 1, protiv Jagodine u četvrtak i Crvene zvezde 26. aprila...Karte za meč sa Jagodinom (četvrtak, 18h) koštaju 200 (jug) i 400 dinara (istok/zapad), dok je najjeftinija za 146. "večiti" derbi 800 dinara za jug...Cena ulaznica...

Nastavak na B92...

Crno-beli časte: Ko kupi kartu za derbi, može i na meč sa Jagodinom

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 11:08

Fudbalski klub Partizan nastavlja da daruje svoje navijače, pa će sve pristalice crno-belih koje kupe karte za predstojeći "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom, moći besplatno da gledaju nastup aktuelnog šampiona protiv Jagodine...Prodaja ulaznica za meč Partizan – Jagodina, koji se igra u četvrtak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.