Kasno paljenje Partizana, na poluvremenu ipak velika prednost protiv Novog Pazara!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasno paljenje Partizana, na poluvremenu ipak velika prednost protiv Novog Pazara!

Puleni Andree Trinkijerija nakon neubedljivog starta stigli do velikih plus 16.

Košarkaši Partizana vode na poluvremenu četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća protiv Novog Pazara sa 51:35.

U prvoj četvrtini smo videli vrlo otvorenu igru oba tima, iako "Crno-beli" nisu ispuštali prednost do kraja prvog dela Novopazarci su bili veoma raspoloženi, pa se na odmor otišlo rezultatom 26:20.

Ekipa iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Raške je bolje otvorila drugu deonicu, u jednom trenutku prišli i na minus četiri, ali se Partizan na kraju odlepio da dvocifrenu razliku - 51:35.

Najefikasniji u redovima "Crno-belih" trenutno su Gagić i Veličković sa po deset poena, dok je u ekipi Novog Pazara Krstić upisao isto toliko.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRK - Novi Pazar arhiviran "stotkom", Partizan zakazao dvoboj za "Panterima"!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019

Branilac trofeja nastavlja svoj pohod u Nišu...Košarkaši Partizana plasirali su se večeras u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su savladali Novi Pazar sa 102:72 (26:20, 25:15, 23:19, 28:18)...Ekipa iz Raške se u prvoj četvrtini pokazala kao dostojan rival, "Crno-beli" jesu vodili tokom čitavog...

Nastavak na Sportske.net...

Trinkijeri na "čačanskom" o mladoj petorci i lekciji koju stalno ponavlja svojim igračima

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019

Ponovo je bio raspoložen trener crno-belih..Partizan je bio siguran protiv Novog Pazara u četvrtfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, ali Andrea Trinkijeri kaže da timu još trebaju "red, rad i disciplina". Pružio je šansu mladima na kraju i kaže "može bolje, ali važan je početak"..."Želim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.