KRK - Novi Pazar arhiviran stotkom, Partizan zakazao dvoboj za Panterima!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK - Novi Pazar arhiviran "stotkom", Partizan zakazao dvoboj za "Panterima"!

Branilac trofeja nastavlja svoj pohod u Nišu.

Košarkaši Partizana plasirali su se večeras u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su savladali Novi Pazar sa 102:72 (26:20, 25:15, 23:19, 28:18).

Ekipa iz Raške se u prvoj četvrtini pokazala kao dostojan rival, "Crno-beli" jesu vodili tokom čitavog meča, ali je razlika na kraju prvih deset minuta iznosila tek šest razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na početku druge četvrtine smo videli još bolju igru Novopazaraca koji su u jednom trenuku prišli i na minus četiri, međutim Partizan je uspeo da se odlepi na 16 razlike pre odlaska na odmor - 51:35.

Dodala je gas ekipa Andree Trinkijerija u trećoj četvrtini, pa su "Crno-beli" zahvaljujući seriji od 8:0 poveli sa 20 razlike - 74:54.

U poslednjoj četvrtini, svoju priliku da se dokažu dobili su mladi košarkaši poput Trifunovića i Pecarskog, ali to nije sprečilo branioca trofeja da nastavi sa dobrom igrom i uguši svaku nadu Novopazaraca da mogu do iznenađenja.

Na kraju je bilo 102:72, najefikasniji u redovima Partizana bio je Đorđe Gagić sa 27 poena i 12 skokova, dok se u Novom Pazaru izdvojio Marko Radonjić sa 21 poenom.

"Crno-beli" će se u polufinalu sastati sa FMP sutra od 17 sati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELI BEZ PROBLEMA: Partizan sa plus 30 protiv Novog Pazara krenuo u odbranu Žućkove levice (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Feb.2019

Košarkaši Partizana savladali su Novi Pazar u meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu - 102:72

Nastavak na Kurir...

"Grobari" otkrili kako se dolazi u Partizan, još jedno "magično" mesto za Gagića! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019

Navijači beogradskog kluba ipak nezadovoljni večerašnjom igrom jednog košarkaša...Košarkaši Partizana večeras su opravdali ulogu favorita u Nišu pošto su se ubedljivom pobedom nad Novim Pazarom plasirali u polufinale Kupa Radivoja Koraća..."Crno-beli" nisu otvorili meč na najbolji način...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.