Kanute prezadovoljan: Partizan je velika ekipa

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 14:54

Kanute prezadovoljan: Partizan je velika ekipa

Letnje pojačanje Partizana Frenk Kanute otkrio je da se za svoj novi klub raspitivao kod bivšeg igrača crno-belog tima.

Kanute je posle dve utakmice koje je odigrao za Partizan na pripremama u Sloveniji dao utisak dobrog igrača i da bi mogao da bude dobro pojačanje.

Senegalski vezista je prošao školu Juventusa u koji je stigao 2014. godine, zatim je igrao za Peskaru, potom je bio na pozajmicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Askoliu i Kozenci, da bi onda prešao u Serkl Briž, koji ga je poslao na pozajmicu u Sošo.

Popularni Frenki je u razgovor za Sportal otkrio da je pre dolaska u Srbiju razgovara sa legendom Partizana Laminom Dijarom.



"Razgovarao sam s njim telefonom pre nekoliko dana. Saigrači su mi objasnili koliki trag je ostavio i koliko su ga voleli navijači
", kaže Kanute.

Kanute je i lepe komentare o klubu dobio i od novih saigrača Bibarsa Natha i Kvinsija Meniha.



"Rekli su mi da je ovo dobar tim, velika ekipa, da imam zaista priliku da uradim nešto dobro. Ovo je kao odskočna daska, dođeš, igraš dobro, svi te zavole, i posle možeš da odeš više. Zaista su mi mnogo dobrog rekli o ovom timu i mnogo su uticali na moj izbor. Svi su ovde divni prema meni, lepo su me primili, zaista sam prezadovoljan"


.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.