KUVA SE U HUMSKOJ! Bivši fudbaler Partizana ima konkretnu ponudu kluba, odluka je na NJEMU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUVA SE U HUMSKOJ! Bivši fudbaler Partizana ima konkretnu ponudu kluba, odluka je na NJEMU (FOTO)

Žele ga ponovo u crno-belom dresu.

Partizan je već doveo nekoliko pojačanja za koja se očekuje da pokažu sav svoj talenat prvo na predstojećim pripremama, a onda i na terenu.

NIŠTA OD PARTIZANA: Bio je VIĐEN u Humskoj. Desio se PREOKRET. Ide u klub koji juri Ligu šampiona

KOGA JE ON PRATIO ZVEZDU ILI PARTIZAN? Lapsus Rikarda Gomeša RAZBESNEO Grobare, a NASMEJAO Delije
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dobar deo je ispunjen angažovanjem napadača Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša, a radi se i na transferima krilnog veziste Gorana Zakarića, desnog beka Martina Mileca. Samo u slučaju jednog fudbalera se ne žuri u Humskoj, jer je uvek dobrodošao i svrstan je u posebnu kategoriju, kao neko koga, ako je potrebno, vredi i duže čekati. U pitanju je – Leonardo da Silva Souza.

U Partizanu ne kriju da bi Brazilca rado videli ponovo u svojim redovima i novina je to što su mu nedavno konkretnim koracima dali do znanja da ga žele u crno-belom dresu, uputivši mu i zvaničnu ponudu za obnavljanje saradnje, saznaje Telegraf.

Brazilac je već dobio nacrt ugovora i upoznat je sa time šta mu Partizan nudi ukoliko odluči da se vrati u Beograd. Otuda je njegovo prijateljstvo sa Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ivicom Ilievim opstalo do dan danas.

Dakle, Brazilac na stolu ima konkretnu ponudu iz Humske i samo od njega zavisi da li će pre ili kasnije prekinuti odmor i krenuti sa porodicom ka Beogradu ili, pak, nekoj drugoj destinaciji.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.