KO JE NOVO POJAČANJE PARTIZANA? Albanac cepa mrežice i postiže više od 50 poena na meču (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 10:23

KO JE NOVO POJAČANJE PARTIZANA? Albanac cepa mrežice i postiže više od 50 poena na meču (VIDEO)

Veliki potencijal.

Ovog jutra je kao bomba odjeknula vest da je za beogradski Partizan potpisao američki plejmeker, naturalizovani Albanac Dalas Mur. Ovo je peto pojačanje za crno-bele ovog leta a kada samo pogledate statistiku i način igre Mura, biće vam jasno zašto se iskusni Željko Obradović odlučio baš za njega.

Najpre treba istaći da je Mur košarkaš koji postiže veoma veliki broj poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po meču. Dok je prošle sezone igrao u Kini, u proseku beležio je 26,3 poena uz 5,6 asistencija po meču.

Ali dostizao je i čak 50 poena po meču.

Takođe, na meču prošle sezone postigao je čak 10 trojki i 55 poena.

U maju 2018. godine, Dalas Mur je dobio albanski pasoš, a za reprezentaciju Albanije je debitovao 1. jula iste godine.

Prošle sezone je igrao u Kini, gde je u proseku beležio 26,3 poena uz 5,6 asistencija po meču.

Mur je rođen 27. oktobra 1994. godine je igrao za Nanter, Torino, Hapoel Tel Aviv i Pezaro.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.