KK Partizan naciljao novog trenera, pregovori u toku!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 19:53

KK Partizan naciljao novog trenera, pregovori u toku!

Košarkaški klub Partizan ima veoma slab početak sezone.

Nešto ne funkcioniše u Partizanu kako treba na početku ove sezone i jasno je da je trener prvi na udaru, posebno zbog činjenice da se ekipa nije mnogo menjala u odnosu na prethodnu sezonu kada je dominirala u svim takmičenjima.

Zbog toga se Vladu Šćepanoviću drma klupa, izvesno je da će otići i posle svih svojih izjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upućenim igračima, a to se moglo zaključiti i iz izjava predsednika kluba Ostoje Mijailovića.

U javnosti se već spekuliše o potencijalnim zamenama, a "Sport klub" nam danas donosi jedno novo ime.

U pitanju je Sašo Filipovski koji je poslednji posao imao u Monaku u sezoni 2018/19.

Filipovski ima 46 godina, bio je i pomoćnik Duletu Vujoševiću u CSKA iz Moskve, a vodio je Lokomotivu iz Krasnodara, Banvit, Lotomatiku i mnoge druge.

Radi se o iskusnom treneru, a prenosi se da su pregovori uveliko u toku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.