Drama u Partizanovoj grupi, ali Huventud ne staje!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 21:15

Drama u Partizanovoj grupi, ali Huventud ne staje!

Odluka u produžetku.

Košarkaši Huventuda iz Badalone pobedili su danas u Kazanju ekipu Uniksa posle produžetka sa 93:91 (14:15, 19:19, 23:17, 26:31, 11:9), u utakmici petog kola Grupe A Evrokupa.

Najefikasniji u ekipi gostiju bio je Vladimir Brodzijanski sa 20 poena, dok je Nenad Dimtrijević dodao 17 poena uz dva skoka i dve asistencije.

U poraženoj ekipi Uniksa najbolji učinak imao je Džordan Morgan sa 23 poena uz osam skokova, dok je Džon Braun postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 19 poena uz šest skokova i dve asistencije.

Huventud nakon pet odigranih utakmica ima svih pet pobeda, dok ekipa Uniksa iz četiri odigrane utakmice ima učinak od dve pobede i dva poraza.

U šestom kolu, Huventud gostuje u Beogradu ekipi Partizana 4. novembra, a istog dana Uniks dočekuje Veneciju.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO IZNENAĐENJE U PARTIZANOVOJ GRUPI: Pobeda posle DRAME U PRODUŽETKU! Stižu u Beograd sa mnogo samopouzdanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020

Značajan brejk....Košarkaši Huventuda iz Badalone pobedili su danas u Kazanju ekipu Uniksa posle produžetka sa 93:91 (14:15, 19:19, 23:17, 26:31, 11:9), u utakmici petog kola Grupe A Evrokupa...Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.