VELIKO IZNENAĐENJE U PARTIZANOVOJ GRUPI: Pobeda posle DRAME U PRODUŽETKU! Stižu u Beograd sa mnogo samopouzdanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 21:40

VELIKO IZNENAĐENJE U PARTIZANOVOJ GRUPI: Pobeda posle DRAME U PRODUŽETKU! Stižu u Beograd sa mnogo samopouzdanja (VIDEO)

Značajan brejk...

Košarkaši Huventuda iz Badalone pobedili su danas u Kazanju ekipu Uniksa posle produžetka sa 93:91 (14:15, 19:19, 23:17, 26:31, 11:9), u utakmici petog kola Grupe A Evrokupa.

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Burž.

Najefikasniji u ekipi gostiju bio je Vladimir Brodzijanski sa 20 poena, dok je Nenad Dimtrijević dodao 17 poena uz dva skoka i dve asistencije.

U poraženoj ekipi Uniksa najbolji učinak imao je Džordan Morgan sa 23 poena uz osam skokova, dok je Džon Braun postigao 19 poena uz šest skokova i dve asistencije.

Huventud nakon pet odigranih utakmica ima svih pet pobeda, dok ekipa Uniksa iz četiri odigrane utakmice ima učinak od dve pobede i dva poraza.

U šestom kolu, Huventud gostuje u Beogradu ekipi Partizana 4. novembra, a istog dana Uniks dočekuje Veneciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Šta se dešava sa Partizanom?! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020

Partizanu će trebati veliki preokret u nastavku. Može li da ga ostvari?..Tek što je počeo da popravlja loš utisak s početka sezone, Partizan ponovo svojom igrom zabrinjava i nervira navijače crno-belih...Iako francuski Burž nije igrao ni trenirao dvadesetak dana zbog koronavirusa, njihov tim...

Nastavak na Sportske.net...

Loše izdanje Partizana, treći poraz u Evrokupu

Izvor: Beta, 28.Okt.2020

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Burga sa 76:89 (19:22, 21:35, 18:17, 18:15), u utakmici petog kola Grupe A Evrokupa.Partizan posle pet odigranih utakmica ima dve pobede i tri poraza, dok francuski tim iz tri meča ima dve pobede i poraz.Najefikasniji u redovima Partizana bio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.