Poluvreme - Šta se dešava sa Partizanom?! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 22:24

Poluvreme - Šta se dešava sa Partizanom?! (TVITOVI) (foto)

Partizanu će trebati veliki preokret u nastavku. Može li da ga ostvari?

Tek što je počeo da popravlja loš utisak s početka sezone, Partizan ponovo svojom igrom zabrinjava i nervira navijače crno-belih.

Iako francuski Burž nije igrao ni trenirao dvadesetak dana zbog koronavirusa, njihov tim večeras ubedljivo vodi posle prvog poluvremena u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu - 40:57 je na semaforu!

Tokom prve četvrtine Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se još i držao, iako mu je Alen Omić pravio mnogo problema, ali u drugih deset minuta igra crno-belih se potpuno raspala.

Iz minuta u minut razlika u korist francuskog tima se povećavala, a čak 35 primljenih poena u drugoj četvrtini dovoljno govori na šta večeras liči Partizan!

Pelos sa 16 i Anđušić sa 10 poena predvode za sada ekipu Burža, u Partizanu najefikasniji Gordić sa sedam poena...

Naravno, navijači su neprijatno iznenađeni, iako ih je na trenutak obradovao ulazak ''zaboravljenog'' Brajana Angole...

-

Angola na parketu?

MA nemoguce.#kkpartizan #partizan #grobari #KKP

— miletic23 (@miletic_23) October 28, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tužni Partizan...

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020

Kako se sve okrenulo u samo nekoliko meseci. Od ekipe koja je dominirala i u Evrokupu i ABA ligi, do ovoga što se moglo videti večeras...Košarkaši Partizana ponovo su razočarali svoje navijače...Crno-beli su večeras prikazali jednu od najslabijih partija od početka sezone i upisali treći poraz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.