KIDANJE: Lola Smiljanić ODGOVARAO navijačima! Zbog jednog PITANJA, kapiten je ZAPLAKAO od smeha (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 11:58

KIDANJE: Lola Smiljanić ODGOVARAO navijačima! Zbog jednog PITANJA, kapiten je ZAPLAKAO od smeha (VIDEO)

Sjajna atmosfera u Humskoj.

Partizan je savladao Rad u šestom kolu Superlige Srbije, a na društvenim mrežama je Milan Lola Smiljanić odgovarao na pitanja navijača.

Jedno od najzanimljivijih, nasmejalo je i kapitena crno-belih Vladimira Stojkovića, koji nije mogao da se ne umeša tom prilikom.

- "Da li mešaš psihoaktivne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supstance sa alkoholom i koja je najbolja kombinacija?" - glasilo je pitanje za Smiljanića.

Дајте господину три црвене за ово легендарно питање!

A post shared by Ивица (@direktor.iliev) on Sep 13, 2020 at 1:21am PDT

U blizini se našao i Vladimir Stojković koji se glasno nasmejao, dok je Smiljanić takođe sa osmehom odgovorio da ne zna kakva je to kombinacija.

Žoze Murinjo protiv Karla Anćelotija sa Hamesom Rodrigezom. Ipak su Pevci blagi favoriti s kvotom 1,90. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Totenhem – Everton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.