Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAZNA ZA PARTIZAN: Liga šampiona sankcionisala incident u ‘Pioniru‘ (VIDEO)

FIBA je kaznila crno-bele zbog prekida u dvorani “Aleksandar Nikolić” na meču sa Ludvigzburgom.
Iako je trener nemačkog tima zahtevao ponavljanje utakmice, kazna za Partizan će biti 5.000 evra zbog incidenata na meču.
PRETI LI PARTIZANU PRAVI SKANDAL? Trener Ludvizburga traži da se meč ponovi! (VIDEO)
Ludvigzburg je nakon utakmice uložio žalbu, te tražio da se utakmica ponovo odigra jer meč nije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bio na standardu koji bi trebalo. Problem je nastao kada je Mihajlo Andrić zaradio tehničku grešku na 1:43 do kraja na šta su tribine reagovale burno.
Džonu Patriku, treneru Ludvigzburga, verovatno neće odgovarati samo novčana kazna, koja je i za Partizan dobar ishod imajući u vidu kakve su sankcije sve predlagali Nemci.
Crno-beli su na ovom meču slavili sa 86:82.

The post KAZNA ZA PARTIZAN: Liga šampiona sankcionisala incident u ‘Pioniru‘ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FIBA donela odluku na zahteh Ludvigzburga da se ponovi meč sa Partizanom!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Dec.2016, 09:01

Zbog loše organizacije meča sa Ludvigzburgom, košarkaši Partizana su kažnjeni od strane FIBA novčanim iznosom od 5.000 evra...Toliko će crno-beli morati da plate u kasu FIBA zbog upaljača koji je sa tribina doleteo na parket Pionira...Daleko do toga da ovo nije udarac za Partizan koji finansijski...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.