FIBA donela odluku na zahteh Ludvigzburga da se ponovi meč sa Partizanom!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Dec.2016, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA donela odluku na zahteh Ludvigzburga da se ponovi meč sa Partizanom!

Zbog loše organizacije meča sa Ludvigzburgom, košarkaši Partizana su kažnjeni od strane FIBA novčanim iznosom od 5.000 evra.

Toliko će crno-beli morati da plate u kasu FIBA zbog upaljača koji je sa tribina doleteo na parket Pionira.

Daleko do toga da ovo nije udarac za Partizan koji finansijski ionako loše stoji, ali crno-beli su se suočavali i sa mogućnošću ponavljanja utakmice koju su dobili.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />Upravo to je tražio trener nemačkog tima Džon Patrik, s tim da je njegov predlog odbijen.

Podsetimo, Partizan je nedavno ostvario petu pobedu u Ligi šampiona protiv Bešiktaša i trenutno zauzima četvrto mesto u grupi.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nemci tražili ponavljanje utakmice sa Partizanom, a dobili…

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2016

Trener nemačkog Ludivgzburga Džon patrik posle utakmice 8. kola FIBA Lige šampiona protiv Partizana u ime kluba tražio je da taj meč bude ponovljen, a kao razlog u zapisniku naveo je to što su njega i igrače nemačkog tima navijači crno-belih gađali tvrdim predmetima...Ipak, disciplinci FIBA...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.