Juve odustao, Jovetić bliži Realu

Izvor: B92, 03.Jul.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve odustao, Jovetić bliži Realu

Šampion Italije Juventus privremeno je odustao od Stevana Jovetića zbog "teških odnosa" sa Fiorentinom.

Ovaj korak "Stare dame" približio je nekadašnjeg kapitena Partizana transferu u Real Madrid.

"Jovetić je bio opcija tokom leta, ali zbog teških odnosa sa Fiorentinom mislim da čemo stati na ovim pojačanjima (Karlos Teves i Fernando Ljorente) kojima smo zadovoljni", rekao je direktor Fiorentine Bepe Marota.

Fiorentina je odbila da spusti cenu za crnogorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbalera, i dalje traži 30 miliona evra, a pored Juventusa i Real Madrida zainteresovan je i Arsenal.

"Da li ćemo nastaviti pregovore? Sve može da se dogodi do 31. avgusta, tržište se menja iz dana u dan. Ko zna, možda nam ga do kraja avgusta Fiorentina ponudi na besplatnu pozajmicu", rekao je Marota.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.