Sreda, 03.07.2013.

10:29

Juve odustao, Jovetić bliži Realu

Šampion Italije Juventus privremeno je odustao od Stevana Jovetića zbog "teških odnosa" sa Fiorentinom.

Izvor: AK

Default images

Ovaj korak "Stare dame" približio je nekadašnjeg kapitena Partizana transferu u Real Madrid.

"Jovetić je bio opcija tokom leta, ali zbog teških odnosa sa Fiorentinom mislim da čemo stati na ovim pojačanjima (Karlos Teves i Fernando Ljorente) kojima smo zadovoljni", rekao je direktor Fiorentine Bepe Marota.

Fiorentina je odbila da spusti cenu za crnogorskog fudbalera, i dalje traži 30 miliona evra, a pored Juventusa i Real Madrida zainteresovan je i Arsenal.

"Da li ćemo nastaviti pregovore? Sve može da se dogodi do 31. avgusta, tržište se menja iz dana u dan. Ko zna, možda nam ga do kraja avgusta Fiorentina ponudi na besplatnu pozajmicu", rekao je Marota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

19 h

Podeli: