Propali pregovori: Jovetić ne ide u Juventus, Real na potezu

Izvor: Blic, 02.Jul.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propali pregovori: Jovetić ne ide u Juventus, Real na potezu

Iako je Stevan Jovetić u jednom trenutku bio najbliži prelasku u Juventus, šampion Italije je i definitivno odustao od dovođenja crnogorskog napadača iz Fjorentine.

To je potvrdio i sportski direktor Juventusa Bepe Marota, uz obrazloženje da nisu mogli da pronađu "zajednički jezik" sa klubom iz Firence.

Pored toga, "stara dama" je već pojačala napad Karlosom Tevezom i Fernandom Ljorenteom.

"Doveli smo dva napadača vrhunskog kvaliteta. Jovetić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio opcija koju smo pokušali da realizujemo, ali su se isprečile teškoće u ovom transferu. Zadovoljni smo pojačanjima", rekao je Marota, što otvara vrata Realu da krene u napad na crnogoroskog reprezentativca, koji je želja Karla Anćelotija.

On je dodao i da njihovim dolaskom nije gotov prelazni rok za Juventus, jer "svašta može da se dogodi od 31. avgusta", kao i da se najviše radi na angažovanju defanzivca Torina Ogbone.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovetić ne dolazi u Juventus

Izvor: Press, 02.Jul.2013

Direktor Juventusa Pepe Marota potvrdio je da je šampion Italije definitivno odustao od dovođenja crnogorskog internacionalca Stevana Jovetića iz Fiorentine.

Nastavak na Press...

Juve odustao, Jovetić bliži Realu

Izvor: B92, 03.Jul.2013, 11:40

Šampion Italije Juventus privremeno je odustao od Stevana Jovetića zbog "teških odnosa" sa Fiorentinom...Ovaj korak "Stare dame" približio je nekadašnjeg kapitena Partizana transferu u Real Madrid..."Jovetić je bio opcija tokom leta, ali zbog teških odnosa sa Fiorentinom mislim da čemo stati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.