Jovanović: Znali smo da će jedna lopta biti na našoj strani

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 00:51

Jovanović: Znali smo da će jedna lopta biti na našoj strani

Trener Igokee Vladimir Jovanović čestitao je svom timu na pobedi protiv Partizana.

Igokea je u Beogradu slavila 91:89.

"Čestitam mojoj ekipi na važnoj pobedi, jer smo imali taj kiks u prošlom kolu. Bila nam je potrebna reakcija, napravili smo je, čak i kada je protivnik stizao prednost, dao 32 poena, znali smo šta hoćemo, znali smo da će jedna lopta da odluči i da će biti na našoj stranii", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Jovanović.

"Kažem, mislim da smo dobar tim i da smo pokazali reakciju. Više od pobede me raduje to što smo bili tim od početka do kraja, i kada je Partizan pravio serije, verovali smo, podržavali smo se međusobno i to mi je najveća pobeda", dodao je trener Igokee.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"BILI SMO BOLJI OD POČETKA DO KRAJA": Jovanović otkrio šta je prsudilo Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023

Velika pobeda Igokee u "Areni"....Trener Igokee Vladimir Jovanović čestitao je svom timu na pobedi protiv Partizana. Igokea je u Beogradu slavila 91:89...- Čestitam mojoj ekipi na važnoj pobedi, jer smo imali taj kiks u prošlom kolu. Bila nam je potrebna reakcija, napravili smo je, čak i kada je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.