Jovanović: Presudio prenatrpan raspored

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2010, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Presudio prenatrpan raspored

Trener Partizana Vlada Jovanović rekao je da bi verovatni razlog poraza od Radničkog u devetom kolu NLB lige mogao biti prenatrpan raspored takmičenja, ali da to nije opravdanje, već da su njegovi igrači morali mnogo bolje da počnu utakmicu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović:Prenatrpan rasppored i slab pristup odveli u poraz

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2010

Trener Partizana Vlade Jovanović smatra da su razlozi poraza u Kragujevcu prenatrpan raspored takmičenja, ali i slab početak meča duela sa Radničkim.

Nastavak na Sportske.net...

Stigao nas je umor

Izvor: Danas, 28.Nov.2010, 19:44

Košarkaši Partizana neočekivano su poraženi od Radničkog na gostovanju u Kragujevcu rezultatom 89:85 u devetom kolu NLB lige. Vlada Jovanović, trener Partizana, tvrdi da je za poraz od Radničkog najviše zaslužan prenatrpan raspored kao i loš start njegovog tima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.