Jovanović krivi raspored

Izvor: S media, 27.Nov.2010, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović krivi raspored

Trener Partizana, Vlada Jovanović, smatra da bi razlog poraza crno-belih u Kragujevcu mogao biti prenatrpan raspored takmičenja.

- Za poraz protiv Radničkog ima nekoliko subjektivnih i objektivnih razloga. Pre svega ove utakmice nikada nisu bile lake, a poslednjih godina mečevi u Kragujevcu su se igrali na jednu loptu, što je i večeras bio slučaj - prenosi Beta utiske mladog stratega crno-belih posle poraza od Radničkog (89:85).

Jovanović, međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ističe da su njegovi igrači morali bolje da počnu utakmicu.

- Razlog za nešto slabiju partiju delimično je i prenatrpan raspored, pošto nam se utakmica u Pioniru protiv Žalgirisa završila kasno u četvrtak. Nismo imali dovoljno vremena da se spremimo za gostovanje koje je jako ozbiljno, imali smo jedan trening koji je više bio oporavljajući. Ono za šta ne postoji opravdanje je intenzitet kojim smo ušli u utakmicu. Igrači Partizan godinama igraju dve utakmice nedeljno, ali

raspored nije opravdanje za takav pristup na početku, koji je možda opredelio i sam tok utakmice
- istakao je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.