Jelen Superliga 2014/15

Izvor: TV Arena Sport, 25.Maj.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelen Superliga 2014/15

Kratak rezime Jelen Superlige u sezoni 2014/15, Partizan je šampion, Zvezda je ostala kratkih rukava dok je Čukarički pokazao kako treba da izgleda jedan Superligaški klub.

Evropske karte su još ranije podeljene, kao i one za Prvu ligu u koju su ispali Donji Srem i kragujevački Radnički, ali je uoči poslednjeg kola strepelo čak pet klubova.

Partizan je šampion i ide u Ligu šampiona, Zvezda, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Čukarički i Vojvodina u Ligu Evrope.

Na kraju je to 14. mesto, na kom je bio Spartak, zauzeo Napredak i u doigravanju za opstanak u Superligi igraće protiv Metalca, trećeplasiranog tima iz nižeg ranga. Rad je slavio u Kruševcu sa 3:2 i tako rastužio "čarapane".

Konačan izgled tabele:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.