Janjić: Ne tiču nas se promene u Partizanu

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: "Ne tiču nas se promene u Partizanu"

Trener trećeplasirane ekipe na tabeli Superlige Srbije Aleksandar Janjić poručio je da će Javor u Humskoj pokušati da održi kontinuitet dobrih igara i da se smena trenera u Partizanu ne tiče njegove ekipe.

Fudbalski klub Javor u nedelju gostuje aktuelnom šampionu Srbije u okviru 14. kola domaćeg šampionata, a interesantno je i to da gosti iz Ivanjice stižu u Beograd kao trećeplasirana ekipa na tabeli sa dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << boda više od Partizana.

Klub iz Humske promenio je trenera tokom nedelje ali strateg Javora Aleksandar Janjić ističe da se dešavanja u Partizanu ne tiču njega i njegove ekipe koja ima jasan cilj u Beogradu.

"Promene u beogradskom timu doneće boljitak, ali mi o tome ne razmišljamo. Mislimo samo o našoj igri i veoma je važno da kontinuirano nastavimo sa dobrim partijama" rekao je Janjić.

Šef stručnog štaba superligaša iz Ivanjice dodao je da njegov tim dolazi u Beograd da odigra rasterećeno i da iz takvog pristupa pokuša da pruži dostojan otpor šampionu Srbije.

"Zbog povrede neće nastupiti Igor Stojaković, a pod znakom pitanja zbog temperature je i Milovan Milović" dodao je Janjić.

Utakmica između Partizana i Javora igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj. Crno-beli se nalaze na četvrtom mestu sa 21 bodom, dva manje od trećeplasiranih Ivanjičani.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.