Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVOR BEZ BELE ZASTAVE: Promene će Partizanu doneti boljitak, žele i da se iskupe…

Trener fudbalera Javora Aleksandar Janjić izjavio je da je njegova ekipa rasterećeno dočekuje utakmicu protiv Partizana.

Janjić smatra da je aktuelni šampion, uprkos krizi rezultata, apsolutni favorit.
-Promene u beogradskom timu doneće boljitak, ali mi o tome ne razmišljamo. Mislimo samo o našoj igri i veoma je važno da kontinuirano nastavimo sa dobrim partijama -rekao je Janjić Tanjugu.
Šef struke Ivanjičana istakao je da Javor rasterećen, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što ne znači da neće pružiti dostojan otpor šampionu.
-Zbog povrede neće nastupiti Igor Stojaković, a pod znakom pitanja zbog temperature je i Milovan Milović.
Vezni igrač Ivanjičana Jovan Đokić smatra da će šampion želeti da se iskupi za loše igre u prethodnom periodu.
-Ipak, pružićemo maksimum na terenu i učiniti sve da budemo dostojan rival šampionu – rekao je on.
Utakmica između Partizana i Javora igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj. ’Crno-beli’ su tek četvrti sa 21 bodom, dva manje od trećeplasiranih Ivanjičana.
U nedelju se puštaju u prodaju ulaznice za meč 3. kola Lige Evrope, pa Grobari već tada mogu ad nabave svoju dragocenu hartiju.
The post JAVOR BEZ BELE ZASTAVE: Promene će Partizanu doneti boljitak, žele i da se iskupe… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janjić: Idemo rasterećeno, ali pružićemo otpor Partizanu

Izvor: Press, 16.Okt.2015

Trener fudbalera Javora Aleksandar Janjić, izjavio je danas da njegova ekipa rasterećeno dočekuje utakmicu protiv Partizana jer je aktuelni šampion, uprkos krizi rezultata, apsolutni favorit. .         "Promene...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.