Janjić: Idemo rasterećeno, ali pružićemo otpor Partizanu

Izvor: Press, 16.Okt.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Idemo rasterećeno, ali pružićemo otpor Partizanu

Trener fudbalera Javora Aleksandar Janjić, izjavio je danas da njegova ekipa rasterećeno dočekuje utakmicu protiv Partizana jer je aktuelni šampion, uprkos krizi rezultata, apsolutni favorit.
        "Promene u beogradskom timu doneće boljitak, ali mi o tome ne razmišljamo. Mislimo samo o našoj igri i veoma je važno da kontinuirano nastavimo sa dobrim partijama", rekao je Janjić Tanjugu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Šef struke Ivanjičana istakao je da Javor na gostovanje ide rasterećeno, ali će pružiti dostojan otpor šampionu."Zbog povrede neće nastupiti Igor Stojaković, a pod znakom pitanja zbog temperature je i Milovan Milović", dodao je Janjić. Prema rečima veznog igrača Jovana Đokića crno-beli će pokušati da se iskupe za lošu seriju igara u prethodnom periodu "Ipak, pružićemo maksimum na terenu i učiniti sve da budemo dostojan rival šampionu", rekao je Đokić Tanjugu. Utakmica između Partizana i Javora igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj. Crno-beli se nalaze na četvrtom mestu sa 21 bodom, dva manje od trećeplasiranih Ivanjičani.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Janjić: Idemo rasterećeno, ali pružićemo otpor Partizanu

Izvor: Blic, 16.Okt.2015

Trener fudbalera Javora, Aleksandar Janjić, izjavio je da njegova ekipa rasterećeno dočekuje utakmicu protiv Partizana jer je aktuelni šampion, uprkos krizi rezultata, apsolutni favorit..."Promene u beogradskom timu doneće boljitak, ali mi o tome ne razmišljamo. Mislimo samo o našoj igri i veoma...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.