Ivica Iliev u epizodi Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Iliev u epizodi ''Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje!'' (foto)

Posle brojnih kritika koje je istrpeo na svoj račun, sportski direktor Partizana konačno ima razlog za zadovoljstvo.

S obzirom da su rezultati crno-belih bili katastrofalni početkom sezone, iako je bio doveden čitav tim novih igrača, sportski direktor Ivica Iliev je bio na žestokom udaru kritika navijača crno-belih.

Ali, ako se nešto u večerašnjem meču protiv Rada (4:0) pokazalo, to je da igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koga je Iliev najviše hvalio tokom leta, konačno počeo da opravdava pohvale.

U pitanju je Brazilac Leonardo, koji je u pomenutom trijumfu upisao dve asistencije, jedan gol, imao još par prilika, a možda najbolji komentaro igri Brazilca, Ivica Iliev je dao ovom reakcijom tokom same utakmice...

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanov Leonardo se malo zabrojao, dodao sebi još jednu asistenciju (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 11:22

Dan posle odlične partije protiv Rada, Partizanov Brazilac se pohvalio svojim zemljacima na Instagramu...Podsetimo, Partizan je juče slavio sa ubedljivih 4:0, a Leonardo je postigao prelep gol iz slobodnog udarca, uz dve asistencije - prvo Božinovu, a onda i Radoviću...Ipak, u svojoj najnovijoj objavi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.