IZNENAĐENJE U LUČANIMA: Mladost iz jedine šanse zatresla mrežu i savladala Partizan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE U LUČANIMA: Mladost iz jedine šanse zatresla mrežu i savladala Partizan (VIDEO)

Crno-beli ostali bez bodova.

Fudbaleri Mladosti trijumfovali su nad Partizanom u 12. kolu Superlige Srbije rezultatom 1:0 na domaćem terenu. Jedini pogodak na meču postigao je Lazar Jovanović u 77. minutu i tako ostavio bodove u Lučanima.

Partizan je imao inicijativu tokom celog meča, ali su se puleni Sava Miloševića propisno isproimašivali. Pregršt šansi pred golom Zlatka Zečevića nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovoljno da crno-beli bar jednom zatresu mrežu domaćina, pa je usledila kazna iz jedine prilike koju su imali fudbaleri Mladosti.

Igrao se 77. minut kada je bivši levi bek Partizana Nikola Leković uputio centaršut pred gol Nemanje Stevanovića, a najbolji u skoku je bio Lazar Jovanović koji je šutirao glavom, ali je njegov udarac je zaustavio golman crno-belih. Međutim, na odbijenu loptu je natrčao upravo Jovanović i sproveo ju je u mrežu.

Posle gola Mladosti, Partizan je furiozno krenuo da izbori makar bod, ali su se igrači trenera Gorana Stanića organizovano branili i nisu dozvolili rivalu da dođe do izjednačenja.

MLADOST - PARTIZAN 1:0

STADION: Mladost (Lučani)

SUDIJA: Novak Simović

STRELCI: Jovanović 77.

MLADOST: Zečević - Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković - B. Milošević, Jovanović (od 90+4. Tanko) - Pavlović, Eliomar (od 89. Pešić), Radivojević (od 84. Sinđić) - Odita. Klupa: Milović, Suraka, Sinđić, Tanko, Mićević, Pešić, Stojanović. Trener: Goran Stanić.

PARTIZAN: N. Stevanović - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar (od 61. Suma), Šćekić - Tošić, Natho, Asano (od 72. Lakčević) - Sadik (od 83. Ivanović). Klupa: Kljajić, Vujačić, Ivanović, Suma, Lakčević, F. Stevanović, Lutovac. Trener: Savo Milošević.

Ovim porazom, Partizan je ostao ne petoj poziciji na tabeli i sada ima sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Sara Sakradžija.

Slika je zaslužila ☀️

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 1. Сеп 2019. у 11:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 23. Апр 2018. у 2:47 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 16. Окт 2017. у 5:44 PDT

Na Adi Bojani top .

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 18. Јул 2017. у 9:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Јул 2017. у 11:23 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 10. Сеп 2016. у 8:18 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Мај 2016. у 11:17 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GROBARI BESNE NA TVITERU: Ovo se ne pamti, Mladost je prelila ČAŠU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019

Poraz crno-belih u Lučanima...Fudbaleri Partizana poraženi su od Mladosti u Lučanima 1:0 u okviru 12. kola Superlige Srbije. Iako su dominirali tokom celog meča, crno-beli ponovo nisu iskoristili veliki broj izglednih prilika, pa je kazna usledila...Ja mislim da je opet svima jasno zasto je potreban...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.